Afluisterapparatuur opsporen

TSCM - afluisterapparatuur opsporen

Hoort u inhoudelijke informatie van vertrouwde gesprekken terug? Heeft u het vermoeden dat u gevolgd wordt?
Heeft u een inval gehad van een overheidsdienst en heeft u het vermoeden dan tijdens de doorzoeking afluisterapparatuur is geplaatst?

TSCM staat voor Technical Surveillance and Countermeasures. De Nederlandse benaming is EVO, dit staat voor Electronisch Veiligheids Onderzoek. Sweep is ook een veelgebruikte term net als afluisterdetectie.
Het TSCM onderzoek van Corvus biedt uitkomst. Het Elektronisch Veiligheids Onderzoek is opgebouwd uit verschillende facetten die elkaar overlappen. Het geheel bij elkaar maakt dat er conclusies kunnen worden getrokken over de eventuele aanwezigheid van verborgen apparatuur. In een persoonlijk gesprek leggen we hierover graag meer uit.

Tijdens de sweep zoeken wij naar apparatuur en technieken die gesprekken of beelden kunnen vastleggen of verzenden. Deze kunnen verborgen zitten in alledaagse voorwerpen, bijvoorbeeld pennen, computermuizen, meubilair, lichtnet, telefoons, computerschermen.

Afluisterapparatuur opsporen in uw bedrijfsruimte, woning of auto?

Bekijk waar en hoe wij afluisterapparatuur opsporen voor u.

Bedrijfsruimte afluisterapparatuur opsporen

Bedrijfsruimte afluisterapparatuur opsporen

Heeft u het vermoeden dat u afgeluisterd wordt in uw bedrijfsruimte? Corvus kan op professionele wijze de afluisterapparatuur voor u opsporen.

Woning afluisterapparatuur opsporen

Woning afluisterapparatuur opsporen

Vermoed u dat u in uw eigen woning wordt afgeluisterd? Corvus kan u helpen bij het opsporen van eventuele afluisterapparatuur.

Auto afluisterapparatuur opsporen

Auto afluisterapparatuur opsporen

Heeft u het vermoeden dat u in of van onder uw auto wordt afgeluisterd? Corvus kan voor u op professionele wijze afluisterapparatuur opsporen.

Hoe wij afluisterapparatuur opsporen

Hoe wij afluisterapparatuur opsporen

Corvus beschikt over professioneel apparatuur waarmee wij afluisterapparatuur in uw omgeving opsporen.

Kosten Sweep/EVO onderzoek:
De kosten voor een onderzoek naar afluisterapparatuur is afhankelijk van verschillende factoren. Zo bepalen de oppervlakte en de plaats van de locatie in grote mate de onderzoekskosten, maar ook zaken als de aanwezigheid van meerdere computers kunnen invloed hebben op de kosten. De prijzen beginnen bij zo’n €1.250 exclusief btw, maar het is uiteraard mogelijk vrijblijvend een offerte op te vragen.

Afspraak Sweep/EVO onderzoek:
Wanneer u akkoord bent gegaan met de door ons gegeven prijsopgave is het meestal op zeer korte termijn mogelijk het anti-afluisterapparatuur onderzoek in te plannen. Het is zelfs mogelijk het onderzoek in de avonduren of in het weekend te laten plaatsvinden. De TSCM specialist treft u buiten het te onderzoeken object om hier de zaken te bespreken. Hierdoor wordt uitgesloten dat informatie in handen van derden valt en dat apparatuur voortijdig verwijderd wordt.

Rapportage Sweep/EVO:
Desgewenst zal van ons onderzoek een professionele rapportage worden opgesteld, met daarin eventuele foto’s van de gevonden afluisterapparatuur en/of andere bevindingen.

Primair:
Vergaderzalen, kantoren van kader- en bestuursleden dienen aan een TSCM sweep te worden onderworpen.

Secundair:
De werkruimte van persoonlijke assistenten, secretarissen en directe uitvoerenden van kader- en bestuursleden.

Lichtnet:
Een specialist dient alle aansluitingen, leidingen, verlichting te inspecteren of er niet onbedoeld data over wordt verzonden.

Telefooncentrale:
Telefoonsystemen kunnen eenvoudig en snel omgebouwd worden tot afluistersystemen. Enkel specialisten kunnen deze systemen opsporen. Hiervoor gebruiken wij de Talan van REI, hét systeem om een telefooncentrale door te meten. Deze optie is tegen meerprijs.

Computers:
Computers en servers worden vaak omgebouwd tot afluisterapparatuur, of voorzien van spy software. De detectie ervan dient echter te worden uitgevoerd door een IT-expert. Deze optie is tegen meerprijs.

afluisterapparatuur opsporen

Kosten Sweep/EVO onderzoek:
De kosten voor een onderzoek naar afluisterapparatuur is afhankelijk van verschillende factoren. Zo bepaald de oppervlakte en de plaats van de locatie in grote mate de onderzoekskosten, maar ook zaken als de aanwezigheid van meerdere werkplekken kunnen invloed hebben op de kosten van het afluister onderzoek. De prijzen beginnen bij zo’n €850 exclusief btw. Het is uiteraard mogelijk vrijblijvend een offerte op te vragen.

Afspraak Sweep/EVO onderzoek:
Wanneer u akkoord bent gegaan met de door ons gegeven prijsopgave is het meestal mogelijk op zeer korte termijn het anti-afluisterapparatuur onderzoek in te plannen. Het is zelfs mogelijk het onderzoek in de avonduren of in het weekend te laten plaatsvinden. De TSCM specialist treft u buiten het te onderzoeken object om hier de zaken te bespreken, waardoor wordt uitgesloten dat informatie in handen van derden valt en dat apparatuur voortijdig verwijderd wordt.

Rapportage Sweep/EVO:
Desgewenst zal van ons onderzoek een professionele rapportage worden opgesteld, met daarin eventuele foto’s van de gevonden afluisterapparatuur en/of andere bevindingen.

Woonkamer, slaapvertrekken en werkruimtes
In deze ruimtes wilt u zich veilig en onbespied voelen. Wij onderwerpen uw woning aan een uitgebreid onderzoek met onze apparatuur. Daarnaast vindt er een physical search plaats.

Lichtnet
Een specialist dient alle aansluitingen, leidingen, verlichting te inspecteren of er niet onbedoeld data over wordt verzonden.

Computers:
Computers en servers worden vaak omgebouwd tot afluisterapparatuur, of voorzien van spy software. De detectie ervan dient echter te worden uitgevoerd door een IT-expert. Deze optie is tegen meerprijs.

afluisterapparatuur opsporen

Meeste geavanceerde apparatuur auto onderzoek:
Wij werken uitsluitend met de meest moderne en betrouwbaarste apparatuur. U krijgt op verzoek een rapport (tegen meerprijs) met onze bevindingen waar eventueel beveiligingsadviezen aan kunnen worden gekoppeld. De detectie apparatuur die wij bij een auto onderzoek gebruiken bestaan uit een combinatie van verschillende systemen zodat alle type afluisterapparatuur kan worden opgespoord.

Aanpak onderzoek:
In tegenstelling tot veel andere aanbieders, wordt bij ons de gehele auto fysiek geïnspecteerd en sommige delen worden gedemonteerd. Daarbij worden er metingen met diverse apparatuur verricht. Hierdoor neemt het onderzoek extra tijd in beslag en zijn de kosten mogelijk wat hoger, maar bent u wel verzekerd van een degelijk en professioneel onderzoek.

Afspraak maken:
Een auto onderzoek is meestal op zeer korte termijn mogelijk in onze werkplaats in de omgeving van Utrecht. Hier is alle benodigde apparatuur en kennis aanwezig om uw auto te onderwerpen aan een professionele sweep. Een auto sweep neemt ongeveer 2 uur in beslag.

Afhankelijk van voertuig en dreiging is een auto sweep al mogelijk vanaf €450.

afluisterapparatuur opsporen

  Oscor Green Spectrum Analyser

Non Linear Junction Detector

Andre Rei – Advanced Kit

Wireless protocol Finder WAM 108

Talan Rei

Video pole camera

Boroscoop

Flir warmte beeld camera

Foto / video registratie

Wij leggen alles naar wens vast met de nieuwste apparatuur en zorgen dat het haarscherp wordt vastgelegd!

Professionele Service

Uw privacy staat op nummer 1! Wij garanderen een professionele samenwerking.

Adviesgesprek

Meer informatie ? Een adviesgesprek is geheel vrijblijvend en kost u dus helemaal niets.

Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen!

Wij nemen direct contact met u op!

Gratis adviesgesprek? Neem contact op!

  Reviews van onze klanten!

  Anoniem

  Zeer professionele sweep van Corvus! Na uitgebreid onderzoek zijn 2 verdachte devices aangetroffen en direct verwijderd. Na recherche onderzoek door Corvus hebben we ook de dader achterhaald. Zeker aan te raden!

  Anoniem

  Zakelijk

  Vanwege de gevoeligheid van de informatie waarmee wij te maken hebben binnen ons bedrijf, schakelen wij Corvus preventief in op onze locatie. Ieder kwartaal controleert Corvus onze boardroom en directiekantoren.

  Anoniem

  Zakelijk

  Ons vermoeden bleek waar te zijn. Wij zijn blij dat we een grondig onderzoek hebben laten uitvoeren, wij zijn zeer tevreden!

  Geregistreerd bij:

  Erkend door: