Afluisterapparatuur opsporen in bedrijfsruimte

Kosten Sweep/EVO onderzoek:
De kosten voor een onderzoek naar afluisterapparatuur is afhankelijk van verschillende factoren. Zo bepalen de oppervlakte en de plaats van de locatie in grote mate de onderzoekskosten, maar ook zaken als de aanwezigheid van meerdere computers kunnen invloed hebben op de kosten. De prijzen beginnen bij zo’n €1.250 exclusief btw, maar het is uiteraard mogelijk vrijblijvend een offerte op te vragen.

Afspraak Sweep/EVO onderzoek:
Wanneer u akkoord bent gegaan met de door ons gegeven prijsopgave is het meestal op zeer korte termijn mogelijk het anti-afluisterapparatuur onderzoek in te plannen. Het is zelfs mogelijk het onderzoek in de avonduren of in het weekend te laten plaatsvinden. De TSCM specialist treft u buiten het te onderzoeken object om hier de zaken te bespreken. Hierdoor wordt uitgesloten dat informatie in handen van derden valt en dat apparatuur voortijdig verwijderd wordt.

Rapportage Sweep/EVO:
Desgewenst zal van ons onderzoek een professionele rapportage worden opgesteld, met daarin eventuele foto’s van de gevonden afluisterapparatuur en/of andere bevindingen.

Primair:
Vergaderzalen, kantoren van kader- en bestuursleden dienen aan een TSCM sweep te worden onderworpen.

Secundair:
De werkruimte van persoonlijke assistenten, secretarissen en directe uitvoerenden van kader- en bestuursleden.

Lichtnet:
Een specialist dient alle aansluitingen, leidingen, verlichting te inspecteren of er niet onbedoeld data over wordt verzonden.

Telefooncentrale:
Telefoonsystemen kunnen eenvoudig en snel omgebouwd worden tot afluistersystemen. Enkel specialisten kunnen deze systemen opsporen. Hiervoor gebruiken wij de Talan van REI, hét systeem om een telefooncentrale door te meten. Deze optie is tegen meerprijs.

Computers:
Computers en servers worden vaak omgebouwd tot afluisterapparatuur, of voorzien van spy software. De detectie ervan dient echter te worden uitgevoerd door een IT-expert. Deze optie is tegen meerprijs.

Gratis adviesgesprek? Neem contact op!