Afluisterapparatuur opsporen in woning

Kosten Sweep/EVO onderzoek:
De kosten voor een onderzoek naar afluisterapparatuur is afhankelijk van verschillende factoren. Zo bepaald de oppervlakte en de plaats van de locatie in grote mate de onderzoekskosten, maar ook zaken als de aanwezigheid van meerdere werkplekken kunnen invloed hebben op de kosten van het afluister onderzoek. De prijzen beginnen bij zo’n €850 exclusief btw. Het is uiteraard mogelijk vrijblijvend een offerte op te vragen.

Afspraak Sweep/EVO onderzoek:
Wanneer u akkoord bent gegaan met de door ons gegeven prijsopgave is het meestal mogelijk op zeer korte termijn het anti-afluisterapparatuur onderzoek in te plannen. Het is zelfs mogelijk het onderzoek in de avonduren of in het weekend te laten plaatsvinden. De TSCM specialist treft u buiten het te onderzoeken object om hier de zaken te bespreken, waardoor wordt uitgesloten dat informatie in handen van derden valt en dat apparatuur voortijdig verwijderd wordt.

Rapportage Sweep/EVO:
Desgewenst zal van ons onderzoek een professionele rapportage worden opgesteld, met daarin eventuele foto’s van de gevonden afluisterapparatuur en/of andere bevindingen.

Woonkamer, slaapvertrekken en werkruimtes
In deze ruimtes wilt u zich veilig en onbespied voelen. Wij onderwerpen uw woning aan een uitgebreid onderzoek met onze apparatuur. Daarnaast vindt er een physical search plaats.

Lichtnet
Een specialist dient alle aansluitingen, leidingen, verlichting te inspecteren of er niet onbedoeld data over wordt verzonden.

Computers:
Computers en servers worden vaak omgebouwd tot afluisterapparatuur, of voorzien van spy software. De detectie ervan dient echter te worden uitgevoerd door een IT-expert. Deze optie is tegen meerprijs.

Gratis adviesgesprek? Neem contact op!