Overspel onderzoek / vreemdgaan onderzoeken

Vervelend dat u mogelijk slachtoffer bent geworden van overspel. Vreemdgaan lijkt iets van deze tijd, normen en waarden vervagen. Dit is voor u onacceptabel als partner, u wilt de onderste steen boven krijgen. Corvus doet aan objectieve waarheidsvinding en zoekt voor u uit waarom uw partner ineens later thuis is, u niet meer aan zijn mobiele telefoon mag komen, meer moet overwerken, u vreemde parfum op zijn kleding ruikt, minder oog dan normaal voor u heeft of ander soort afwijkend gedrag. Corvus prive detective zoekt het tot op de bodem voor u uit.

Aanpak:

Vermoedt u dat uw partner vreemd gaat. In een persoonlijk gesprek maken we samen met u een plan van aanpak. Veelal kan het doel behaald worden door middel van observatie. Observeren is kostbaar. Het is daarom raadzaam een volledige week tegen het licht te houden. Samen met u kunnen we veelal een overgroot gedeelte van die week elimineren. Immers er zijn vaak vele momenten waarop niet te verwachten is dat uw partner overspelig is. Veelal blijven er dan nog maar een paar momenten over. In samenspraak met u gaan wij op een van die momenten starten met het observatie onderzoek. Als wij aan het observeren zijn, bent u daarvan op de hoogte. Zo heeft u altijd goed grip op de kosten en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Waar mogelijk overleggen wij tijdens de observatie met onze opdrachtgevers. U bent deel van het team, immers u kent het gedrag van uw partner het best.

Wij maken zoveel mogelijk video-opnamen voor u. Corvus privédetective werkt met een helder en transparant tarief. U betaalt bij ons de effectieve uren dat wij “op straat” voor u aan het werk zijn. Er worden achteraf geen kosten voor kantoor, mail of telefoon in rekening gebracht. Een intakegesprek is dan ook kosteloos.

Corvus bij BNNVARA

Vreemdgaan komt steeds vaker voor in relaties, maar wat is hier nou tegen te doen? Corvus was te gast in het programma veldwerk van BNNVARA. In deze aflevering laten wij zien hoe wij te werk gaan. Bekijk de video.

Foto / video registratie

Wij leggen alles naar wens vast met de nieuwste apparatuur en zorgen dat het haarscherp wordt vastgelegd!

Professionele Service

Uw privacy staat op nummer 1! Wij garanderen een professionele samenwerking.

Adviesgesprek

Meer informatie ? Een adviesgesprek is geheel vrijblijvend en kost u dus helemaal niets.

Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen!

Gratis adviesgesprek? Neem contact op!

    Gelegitimeerd door:

    Corvus werkt samen met de Politie

    Geregistreerd bij:

    Erkend door: