Onderzoek buitenland

Corvus voert veelal onderzoek uit in Europa: Spanje, Ibiza, België, Duitsland en Frankrijk. Maar ook Buiten Europa zijn wij succesvol actief. Denk hierbij aan De Verenigde Staten of bijvoorbeeld Cuba, waar we recentelijk een onderzoek van negen dagen afgesloten hebben.

Veelal zijn dit onderzoeken naar overspel. U partner gaat op zakenreis, is hij/zij wel trouw? Op “mannenweekend”, wat gebeurt daar allemaal waar u geen weet van heeft? Uw vrouw zegt met een vriendin op reis te gaan, is dat wel zo, is ze wel trouw? Corvus zoekt het voor u uit. Wij maken gebruik van de nieuwste apparatuur en doen desgewenst van dag tot dag verslag aan u. Dit kost u dan ook niets extra’s.

Onderzoeken in het buitenland zijn erg kostbaar. Corvus hanteert dan ook een vast bedrag per rechercheur, per dag. Zo weet u vooraf wat de kosten zijn en heeft u achteraf geen verrassingen.

Corvus reist met enige regelmaat met een gezelschap mee naar het buitenland. Wij dragen zorg voor de veiligheid van het reisgezelschap. Een veilig gevoel voor de opdrachtgever/thuisblijver(s).

Wilt u weten wat Corvus voor u kan betekenen. Neem nu vrijblijvend contact op.

Foto / video registratie

Wij leggen alles naar wens vast met de nieuwste apparatuur en zorgen dat het haarscherp wordt vastgelegd!

Professionele Service

Uw privacy staat op nummer 1! Wij garanderen een professionele samenwerking.

Adviesgesprek

Meer informatie ? Een adviesgesprek is geheel vrijblijvend en kost u dus helemaal niets.

Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen!

Gratis adviesgesprek? Neem contact op!

    Gelegitimeerd door:

    Corvus werkt samen met de Politie

    Geregistreerd bij:

    Erkend door: