Ziekteverzuim

Helaas komt ziekteverzuim en werkverzuim vaak voor in Nederland. Bij ziekteverzuim kan het een kwestie zijn dat uw werknemer niet echt ziek is, maar andere plannen heeft gemaakt in de privésfeer of langer thuis blijft dan nodig. Bij werkverzuim is het vaak een kwestie van uren die wel geregistreerd staan, maar waarin geen werkzaamheden plaats hebben gevonden of externe afspraken die niet plaatsvinden. Dit soort verzuim komt vaak niet of te laat aan het licht. Het is mogelijk dat dit soort verzuim jarenlang voortduurt. In een aantal gevallen ligt er een andere reden ten grondslag, bijvoorbeeld een persoonlijk conflict of nalatigheid.

Als werkgever kan het lastig zijn om aan te tonen of een werknemer daadwerkelijk ziek of ergens anders werkzaam is en of ze voldoen aan de gestelde voorwaarden. Dan biedt Corvus Recherchebureau de oplossing met specialisten die onrechtmatig ziekteverzuim en werkverzuim opsporen, snel en efficiënt.

Corvus Recherchebureau heeft al veel ondernemingen mogen bijstaan bij het aantonen van frauduleus ziekteverzuim. Vaak blijkt een onderzoek een relatief kleine investering als u daarna verlost bent van uw dure werknemer.

Foto / video registratie

Wij leggen alles naar wens vast met de nieuwste apparatuur en zorgen dat het haarscherp wordt vastgelegd!

Professionele Service

Uw privacy staat op nummer 1! Wij garanderen een professionele samenwerking.

Adviesgesprek

Meer informatie ? Een adviesgesprek is geheel vrijblijvend en kost u dus helemaal niets.

Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen!

Gratis adviesgesprek? Neem contact op!

    Gelegitimeerd door:

    Corvus werkt samen met de Politie

    Geregistreerd bij:

    Erkend door: