Alimentatie onderzoek

alimentatie onderzoek geld wantrouwen

Denkt u dat u ten onrechte partneralimentatie betaalt, omdat u vermoedt dat uw ex-partner al weer werk heeft of opnieuw is gaan samenwonen? Laat dan nu dit vermoeden met ons alimentatie onderzoek bewijzen en stop met het betalen van partneralimentatie en haal teveel betaald geld terug!

Corvus gaat voor u onderzoeken:

 • Of het een affectieve relatie van duurzame aard is tussen uw ex partner en zijn/haar nieuwe partner
 • Of zij samenwonen
 • Of er wederzijdse verzorging is
 • Of zij een gemeenschappelijke huishouding voeren

In veel voorkomende gevallen wordt u ook juridisch bijgestaan. In dat geval vormt Corvus Recherchebureau graag een drie-eenheid met u en uw advocaat.  In de meeste gevallen is het mogelijk om tot een nihil stelling van de partneralimentatie te komen zonder een rechtszaak. Neem nu contact op met Corvus Recherchebureau en maak gebruik van onze beproefde aanpak.

Verplichting tot betaling opheffen

Als door alimentatie onderzoek samenwonen na echtscheiding bewezen kan worden, kan de rechter de verplichting tot betaling van alimentatie volledig opheffen. Alimentatie-onderzoek kan dan tot besparing van tienduizenden euro’s, tot wel honderdduizenden euro’s leiden. Bovendien zijn de kosten van een door ons ingesteld alimentatieonderzoek, veelal op uw ex-partner te verhalen.

Uitgebreid alimentatieonderzoek

Het verrichten van een alimentatieonderzoek omhelst veel meer dan slechts het nemen van een paar foto’s. Het betreft een uitgebreid onderzoek van ongeveer drie weken, verspreid over twee tot drie maanden. Door het bijhouden van jurisprudentie inzake artikel 1:160 BW, worden door Corvus up to date opsporingsmethodieken toegepast. 

Recherchebureau Corvus doet bijvoorbeeld ook een informatief vooronderzoek, observaties en een tactisch onderzoek. Een onderdeel dat nogal eens wordt vergeten, is het “Buurtonderzoek”. Als alle observatie werkzaamheden zijn afgerond, wordt veelal een buurtonderzoek ingezet in de omgeving van de woning waar een van de twee onderzochte personen zegt te wonen/ingeschreven staat, maar nauwelijks of nooit verblijft. Door buurtbewoners te interviewen ontstaat een beeld, wat ook al uit de observaties is vast komen te staan. Op deze manier worden objectieve getuigen aan het onderzoek toegevoegd, hetgeen uw case alleen maar sterker maakt!!!

Tijdens het intakegesprek, welke geheel vrijblijvend is, leggen wij u graag meer uit over het buurtonderzoek.

Foto / video registratie

Wij leggen alles naar wens vast met de nieuwste apparatuur en zorgen dat het haarscherp wordt vastgelegd!

Professionele Service

Uw privacy staat op nummer 1! Wij garanderen een professionele samenwerking.

Adviesgesprek

Meer informatie ? Een adviesgesprek is geheel vrijblijvend en kost u dus helemaal niets.

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Gratis adviesgesprek? Neem contact op!

  Gelegitimeerd door:

  Corvus werkt samen met de Politie

  Geregistreerd bij:

  Erkend door: