Werkwijze Corvus

Werkwijze

Aanpak Recherchebureau Corvus:
Door onze jarenlange ervaring als detectivebureau hebben wij vaak een andere kijk op de situatie. Door met u mee te denken en in sommige gevallen samen te werken met uw advocaat kan een beter eindresultaat worden bereikt. Bij alle door ons aangeboden onderzoeken houden wij ons aan de geldende wet en regelgeving alsmede aan onze gedragscode Particulier Onderzoek Bureau. Al onze bedrijfsrecherche en prive detective diensten worden snel, discreet en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. Wij werken bij onze prive detective onderzoeken aan de hand van een duidelijke offerte bestaande uit de volgende punten:

1. Aanleiding:
Hier beschrijven we in het kort waarom u een mogelijk recherche onderzoek wenst in te zetten.

2. Doelstelling:
Wat is het resultaat wat u verwacht met prive detective onderzoek het onderzoek te behalen.

3. Plan van aanpak:
Hoe gaan wij het detective onderzoek aanpakken en welke stappen worden hierin ondernomen en op welke momenten contact met u wordt onderhouden.

4. Rapportage:
Van al onze werkzaamheden zal een rechtsgeldige rapportage worden opgesteld. Bij observatie werkzaamheden zal deze ondersteund worden door beeldmateriaal.

5. Planning:
De detective werkzaamheden zullen worden uitgevoerd volgends de met u overeengekomen planning.

6. Begroting Tarieven:
Afhankelijk van het soort recherche onderzoek kan er vooraf aangegeven worden hoeveel de onderzoekskosten gaan worden. Bij veel onderzoeken is dit echter niet op voorhand te zeggen. Dan wordt u tijdens het overleg telkens op de hoogte gehouden van de bestede uren en het afgesproken uurtarief.

 

Eisen Recherchebureaus:
Alle particuliere recherchebureaus die in Nederland prive detective diensten willen aanbieden dienen aan de bepaalde eisen te voldoen. Zo moeten particuliere recherchebureaus een POB nummer hebben van het Ministerie van Justitie en aangesloten zijn bij de Autoriteit Persoongegevens. Corvus voldoet ruim aan alle wettelijk gestelde eisen en verplichtingen en heeft POB nummer 1607.

 

Specialisme Corvus:
Hoewel wij bijna alle recherchediensten die er te bedenken zijn aanbieden ligt ons specialisme vooral in het observeren van personen, aantonen van alimentatiefraude en het doen van verhaals- en achtergrondonderzoeken. Vooral op het gebied van achtergrond onderzoeken kunnen wij zeer goede resultaten halen uit legale bronnen die dus in een eventuele rechtszaak zijn te gebruiken. Wij doen bijvoorbeeld voor verschillende gerenommeerde advocaten kantoren deze onderzoeken inzake bijvoorbeeld illegale onderhuur.

Foto / video registratie

Wij leggen alles naar wens vast met de nieuwste apparatuur en zorgen dat het haarscherp wordt vastgelegd!

Professionele Service

Uw privacy staat op nummer 1! Wij garanderen een professionele samenwerking.

Adviesgesprek

Meer informatie ? Een adviesgesprek is geheel vrijblijvend en kost u dus helemaal niets.

Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen!

Wij nemen direct contact met u op!

Gratis adviesgesprek? Neem contact op!

    Gelegitimeerd door:

    Corvus werkt samen met de Politie

    Geregistreerd bij:

    Erkend door: