FAQ

Veel gestelde vragen

Ik vermoed dat mijn partner vreemdgaat, kunt u dat uitzoeken ?

Jazeker! Corvus is uitermate gespecialiseerd in het onderzoeken en bewijzen van partners die vermoedelijk overspel plegen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Ik wordt vermoedelijk afgeluisterd, wat nu ?

Heeft u het vermoeden dat u gevolgd wordt ? Heeft u een inval gehad van een overheidsdienst en heeft u het vermoeden dan tijdens de doorzoeking afluisterapparatuur is geplaatst ? Wij kunnen dat voor u uitzoeken en afluister en of camera ’s opsporen en verwijderen!

Voeren jullie ook onderzoeken uit in het buitenland ?

Onderzoeken in het buitenland zijn erg kostbaar. Corvus hanteert dan ook een vast bedrag per rechercheur, per dag. Zo weet u vooraf wat de kosten zijn en heeft u achteraf geen verrassingen. Corvus voert veelal onderzoek uit in Europa: Spanje, Ibiza, België, Duitsland en Frankrijk. Maar ook Buiten Europa zijn wij succesvol actief. Denk hierbij aan De Verenigde Staten of bijvoorbeeld Cuba, waar we recent een succesvol onderzoek van negen dagen afgesloten hebben.

Kunnen jullie mijn auto onderzoeken op camera en of afluister apparatuur ?

In tegenstelling tot veel andere aanbieders pakken wij een auto onderzoek zeer serieus aan en lopen we niet enkel met een handscanner om de auto heen. Dit is met de huidige technieken uiterst onbetrouwbaar. Wij voeren een grondigere controle uit, waarbij de gehele auto fysiek wordt geïnspecteerd en sommige delen worden gedemonteerd. Daarbij worden er metingen met diverse apparatuur verricht. Hierdoor neemt het onderzoek extra tijd in beslag en zijn de kosten wat hoger, maar u bent wel verzekert van een degelijk onderzoek.

Ik ben bestolen, wat nu ?

Het diefstal/verduisteringsonderzoek van Corvus Recherchebureau is erop geënt dat uw probleem snel en met de nodige zorg wordt opgelost, met zo min mogelijk nevenschade of langslepende rechtszaken. Wij halen de onderste steen boven en halen alles uit de kast om uw problemen op te lossen.

Betaal ik teveel alimentatie ?

Denkt u dat u ten onrechte partneralimentatie betaalt, omdat u vermoedt dat uw ex-partner al weer werk heeft of opnieuw is gaan samenwonen? Laat dan nu dit vermoeden met ons alimentatie onderzoek bewijzen en stop met het betalen van partneralimentatie en haal teveel betaald geld terug!

Mijn ex woont samen, moet ik nog wel verplicht alimentatie betalen ?

Als door alimentatie onderzoek samenwonen na echtscheiding kan worden bewezen, kan de rechter de verplichting tot betaling van alimentatie volledig opheffen. In dat geval vormt Corvus Recherchebureau graag een drie-eenheid met u en uw advocaat. In de meeste gevallen is het mogelijk om tot een nihil stelling van de partneralimentatie te komen zonder een rechtszaak, neem nu contact op met Corvus Recherchebureau en maak gebruik van onze beproefde aanpak.

Stop met het betalen van partneralimentatie en haal teveel betaald geld terug!

Is mijn werknemer wel echt ziek ?

Als werkgever kan het lastig zijn aan te tonen of een werknemer daadwerkelijk ziek of ergens anders werkzaam is en of ze voldoen aan de gestelde voorwaarden. Dan biedt Corvus Recherchebureau de oplossing met specialisten die onrechtmatig ziekteverzuim en werkverzuim opsporen, snel en efficiënt.Corvus Recherchebureau heeft al veel ondernemingen mogen bijstaan bij het aantonen van frauduleus ziekteverzuim.

Klopt het CV van mijn nieuwe werknemer wel ?

De Pre-employment Screening biedt maatwerk voor iedere organisatie die gebaat is bij screening van (nieuwe) medewerkers die integriteitsgevoelige functies (gaan) bekleden. Om integere bedrijfsvoering bij financiële organisaties te bevorderen is de verplichting tot screening van medewerkers in integriteitsgevoelige functies opgenomen in de Wet op het financieel toezicht (Wft). Deze verplichting geldt voor zowel zittende – met terugwerkende kracht – als nieuwe medewerkers in deze functies.

Heb ik verhaalsmogelijkheden om mijn geld terug te krijgen ?

Als u overweegt een gerechtelijke procedure te starten is het zeer raadzaam om, bij vorderingen boven de 5000 euro, eerst de verhaalbaarheid te onderzoeken. Dit om onnodig hoge gerechtelijke kosten te voorkomen op het moment dat de debiteur geen verhaal biedt. De medewerkers van Corvus zijn al jaren expert in het samenstellen van verhaalsrapportages en zeer ervaren specialisten op dit vakgebied. Wij hebben, anders dan u, toegang tot databases van een overkoepelend orgaan.

Foto / video registratie

Wij leggen naar wens alles vast met de nieuwste apparatuur en zorgen dat alles haarscherp wordt vastgelegd !

Professionele Service

Uw privacy staat op nummer 1 ! Wij garanderen een professionele samenwerking.

Adviesgesprek

Meer informatie ? Een adviesgesprek is geheel vrijblijvend en kost u dus helemaal niets.

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Gratis adviesgesprek? Neem contact op!

    Gelegitimeerd door:

    Corvus werkt samen met de Politie

    Geregistreerd bij:

    Erkend door: